Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

VRB Adviesgroep en nominatie voor AFAS Award 2017

Geautomatiseerde verwerking van uw boekhouding middels AFAS Software en winnen AFAS Award
Sinds enige jaren werkt VRB met AFAS Software en heeft zij haar gehele bedrijfsproces (van bonnetje tot jaarrekening) met AFAS geautomatiseerd. Hiervoor heeft VRB in 2017 de ‘AFAS Award’ in de categorie Accountancy gewonnen.

Eén van de voordelen van het gebruik van AFAS voor u als cliënt, is dat u toegang krijgt tot uw een eigen ‘VRB Portal’. In deze ‘VRB Portal’ treft u de gehele historie aan van alle correspondentie aan en van VRB. Zo kunt u als cliënt van VRB uw administratie inscannen en uploaden in uw eigen Portal en wordt deze administratie vervolgens door VRB ingelezen. VRB zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal.  Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar alle betrokken instanties.

Actueel inzicht in uw cijfers middels uw eigen dashboard
Naast deze geautomatiseerde manier van werken wilt u natuurlijk ook inzage in uw eigen cijfers. Hoe staat u ervoor, wat is uw omzet, kosten en winst. Deze en nog veel meer andere zaken treft u in één oogopslag aan in een speciaal voor u ingericht dashboard. U kunt KPI’s definiëren, prognoses en vergelijkingen maken. Met deze dashboards weet u precies waar u staat.

De VRB Adviesgroep is gevestigd aan de rand van Utrecht pal aan de A2 (afslag Maarssen) en is in 2005 opgericht door haar directeur Pim van Rijswijk.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead