0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Uw boekhouding laten verzorgen


De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het automatiseren en verzorgen van de gehele boekhouding van bedrijven en ondernemers/zzp’ers. Door gebruik te maken van technologische ontwikkelingen kan VRB u efficiënt, volledig en voordelig ondersteunen met de boekhouding van uw bedrijf/onderneming. Zo houden de medewerkers van VRB meer tijd over om u te adviseren over de laatste fiscale ontwikkelingen. Daarmee bespaart u op uw boekhoudkosten en wordt u optimaal geïnformeerd. Met de gratis VRB Overstapservice voor de boekhouding/jaarrekening wordt het overstappen naar de VRB Adviesgroep volledig voor u geregeld.

Wist u dat de VRB Adviesgroep uw boekhouding kan verzorgen voor een vast bedrag per maand?

Ook voor u als ondernemer kan VRB uw boekhouding verzorgen. VRB boekt de administratie voor u in waarna door VRB wordt gestart met het opstellen van de verschillende belastingaangiften en de publicatiestukken van uw bedrijf voor de Kamer van Koophandel.

Lees meer over:

Uw boekhouding laten verzorgen door de accountant 3.0

De werkzaamheden van de boekhouder of accountant zijn aan grote veranderingen onderhevig. VRB heeft voor haar leidende rol in het digitaliseren en automatiseren van haar werkzaamheden de ‘AFAS AWARD’ in de categorie ‘Accountancy’ gewonnen. Door uw boekhouding of een deel van uw boekhouding te automatiseren bespaart u veel tijd. Bovendien kan deze administratie direct digitaal aangeleverd worden bij VRB, waar de informatie automatisch verwerkt wordt. De medewerkers van VRB houden zich minder bezig met verwerken van data, waardoor ze meer tijd overhouden voor werkzaamheden waarmee ze echt een verschil kunnen maken.

Snelle verwerking van gegevens

Het digitaal en geautomatiseerd verwerken van uw administratie stelt de VRB Adviesgroep in staat om werkzaamheden sneller uit te voeren dan andere kantoren. Met behulp van vergaande automatisering wordt een start gemaakt met het opstellen van uw belastingaangiften en de jaarrekening van uw bedrijf. Uiteraard worden deze altijd gecontroleerd door de boekhouders van VRB om er zeker van te zijn dat alle gegevens compleet en correct zijn.

Digitale boekhouding: altijd inzicht in uw administratie

Door uw boekhouding digitaal en geautomatiseerd te verwerken, is uw administratie altijd up-to-date. VRB maakt gebruik van een handig digitaal dashboard, waarin u uw actuele cijfers op ieder moment kunt inzien. Het geeft u als ondernemer de kans om zelf op de hoogte te blijven van de financiële situatie van uw onderneming.

Adviseren: wat betekenen deze cijfers voor u?

De informatie die u in het digitale dashboard kunt vinden, biedt houvast voor u als ondernemer bij het bepalen van de strategie en het nemen van belangrijke beslissingen. De adviseur van de VRB Adviesgroep neemt graag de tijd om deze cijfers met u door te nemen. Zij zijn gespecialiseerd in het herkennen van kansen en kunnen u aan de hand van actuele cijfers adviseren over fiscale ontwikkelingen en mogelijkheden die relevant zijn voor uw bedrijf/onderneming.

Wist u dat de VRB Adviesgroep uw boekhouding kan verzorgen voor een vast bedrag per maand?

De VRB Adviesgroep kan de complete boekhouding voor uw onderneming verzorgen voor een vast bedrag per maand. VRB boekt de administratie voor u in, waarna door VRB wordt gestart met het opstellen van de verschillende belastingaangiften en de publicatiestukken van uw bedrijf/onderneming voor de Kamer van Koophandel.

Door automatisering meer tijd beschikbaar voor informatie en advies

Doordat u als cliënt van VRB digitaal kunt aanleveren en de inboekwerkzaamheden door VRB grotendeels zijn geautomatiseerd, besteden de medewerkers van VRB veel tijd aan het informeren en adviseren van haar cliënten. VRB informeert u ieder kwartaal aan de hand van uw eigen persoonlijke en actuele ‘VRB Dashboard’.

Daarnaast wordt u jaarlijks door uw relatiebeheerder uitgenodigd om het voorgaande jaar te bespreken/te evalueren en een prognose te maken voor het nieuwe jaar.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead