0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

Uw boekhouding laten verzorgen


De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het automatiseren en verzorgen van de gehele boekhouding van bedrijven en ondernemers/zzp’ers. Door gebruik te maken van technologische ontwikkelingen kan VRB u efficiënt ondersteunen met de boekhouding van uw bedrijf/onderneming.

Zo houden de medewerkers van VRB meer tijd over om u te adviseren over de laatste fiscale ontwikkelingen. Met de gratis VRB Overstapservice voor de boekhouding/jaarrekening wordt het overstappen naar de VRB Adviesgroep volledig voor u geregeld.

Wist u dat de VRB Adviesgroep uw boekhouding kan verzorgen voor een vast bedrag per maand?

Ook voor u als ondernemer kan VRB uw boekhouding verzorgen. VRB boekt de administratie voor u in waarna door VRB wordt gestart met het opstellen van de verschillende belastingaangiften en de publicatiestukken van uw bedrijf voor de Kamer van Koophandel.

Lees meer over:

Uw boekhouding laten verzorgen door de accountant 3.0

De werkzaamheden van de boekhouder of accountant zijn aan grote veranderingen onderhevig. VRB heeft voor haar leidende rol in het digitaliseren en automatiseren van haar werkzaamheden de ‘AFAS AWARD’ in de categorie ‘Accountancy’ gewonnen. Door uw boekhouding of een deel van uw boekhouding te automatiseren bespaart u veel tijd. Bovendien kan deze administratie direct digitaal aangeleverd worden bij VRB, waar de informatie verwerkt wordt. De medewerkers van VRB houden meer tijd over voor werkzaamheden waarmee ze echt een verschil kunnen maken.

Digitale boekhouding: altijd inzicht in uw administratie

Door uw boekhouding digitaal te verwerken, is uw administratie altijd up-to-date. VRB maakt gebruik van een handig digitaal dashboard, waarin u uw actuele cijfers op ieder moment kunt inzien. Het geeft u als ondernemer de kans om zelf op de hoogte te blijven van de financiële situatie van uw onderneming.

Adviseren: wat betekenen deze cijfers voor u?

De informatie die u in het digitale dashboard kunt vinden, biedt houvast voor u als ondernemer bij het bepalen van de strategie en het nemen van belangrijke beslissingen. De adviseur van de VRB Adviesgroep neemt graag de tijd om deze cijfers met u door te nemen. Zij zijn gespecialiseerd in het herkennen van kansen en kunnen u aan de hand van actuele cijfers adviseren over fiscale ontwikkelingen en mogelijkheden die relevant zijn voor uw bedrijf/onderneming.

De VRB Adviesgroep kan de complete boekhouding voor uw onderneming verzorgen. VRB boekt de administratie voor u in, waarna wordt gestart met het opstellen van de verschillende belastingaangiften en jaarrekening en/of publicatiestukken van uw bedrijf/onderneming voor de Kamer van Koophandel.

Meer tijd beschikbaar voor informatie en advies

Doordat u als cliënt van VRB digitaal kunt aanleveren en de inboekwerkzaamheden door VRB grotendeels zijn geautomatiseerd, besteden de medewerkers van VRB veel tijd aan het informeren en adviseren van haar cliënten. VRB informeert u ieder kwartaal aan de hand van uw eigen persoonlijke en actuele ‘VRB Dashboard’.

Daarnaast wordt u jaarlijks door uw relatiebeheerder uitgenodigd om het voorgaande jaar te bespreken/te evalueren en een prognose te maken voor het nieuwe jaar.

© 2023 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead