0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Online boekhoud oplossing


Eenvoudig online boekhouden

Ondernemen geeft veel vrijheid, met uitzondering van de wettelijke verplichting tot het voeren van een deugdelijke boekhouding. Hoe u dit doet, daarin bent u dan wel weer vrij. U mag nog altijd bonnetjes bewaren in een schoenendoos, uw boekhouding in een schrift voeren en de documenten eens per jaar aan uw boekhouder overhandigen. U kunt uw documenten inscannen en uw boekhouding digitaliseren, of u kunt boekhoud software kopen online boekhouden in de cloud. Daarnaast biedt VRB Adviesgroep nog een vierde optie door haar cliënten een portal aan te bieden voor het doen van een online administratie.

Is online boekhouden veilig?

Online boekhouden is laagdrempelig en relatief goedkoop. Veel ondernemers en ZZP’ers kiezen dan ook voor de optie van online boekhouden. Online boekhouden zegt het eigenlijk al: u voert uw boekhouding online waardoor de gegevens niet op uw lokale station worden opgeslagen, maar in de cloud. Ondanks dat in de cloud werken algemeen geaccepteerd is, vinden veel mensen ‘de cloud’ voor het opslaan van gevoelige informatie, zoals uw financiële bedrijfsgegevens soms toch eng. Is online boekhouden veilig? Dit is een van de meest gestelde vragen over online boekhouden in de cloud.

Werken in de cloud is veilig door versleuteling. Uw data wordt gecodeerd (data-encryptie) en vervolgens verspreidt over diverse servers over de wereld bewaard. Dit maakt het onwelwillende onmogelijk om uw gegevens te ontcijferen en uit te lezen. Het voordeel van werken in de cloud is de toegankelijkheid vanaf elke locatie die u maar wilt, op elk moment dat u dat wilt. Met uw inloggegevens kunt u via uw pc of vanaf elk mobiel apparaat uw boekhouding voeren, mutaties toevoegen en cijfers inzien. Een groot voordeel is dat data niet verloren gaat zoals bij lokaal opgeslagen data wel kan gebeuren. Denk aan brand, diefstal of de onhandigheid van het uitstellen van back-ups maken, terwijl je dan net zult zien dat de laptop of pc crasht.

VRB en uw online boekhouding

VRB Adviesgroep is enige jaren geleden overgestapt op AFAS Software. Eén van de voordelen van het gebruik van AFAS voor onze cliënten is dat wij hen een eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’ bieden waarmee ze online hun boekhouding kunnen voeren. In de portal is alle correspondentie terug te vinden. Online boekhouden in de portal gaat eenvoudig doormiddel van het inscannen en uploaden van documenten en data. Deze worden vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen en verwerkt. Belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten worden voor u klaargezet in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch

Online boekhouden met ruggensteun

Online boekhouden in de cloud is veilig, werkt snel en kostenbesparend. Bovendien kunt u te allen tijde, vanaf elke locatie bij uw gegevens. Kiest u voor VRB Adviesgroep en uw eigen portal, dan geniet u naast eenvoudig online boekhouden van de ruggensteun van onze boekhouders, accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Zij staan voor u klaar indien advies gewenst is.

Wilt u net als veel andere ondernemers kiezen voor VRB Adviesgroep met AFAS Software met toegang tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

 

 

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead