Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Ben u op zoek naar een Belastingconsulent?


Laat u goed informeren en adviseren

De diensten en taken van de belastingconsulent komen overeen met die van de belastingadviseur en bestaan naast het uitvoeren van boekhoudkundige taken uit het geven van adviezen en informatie over fiscale kwesties aan bedrijven en particulieren. Vaak is de belastingconsulent de persoon die de belastingadviseur ondersteunt.

Referenties


Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar een BV

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van
‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Maak kennis met belastingconsulent Fons


Fons snapt hoe belasting werkt!

VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal en of juridische achtergrond. Wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een goed gesprek met een van onze fiscalisten? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak voor u in. Voor meer informatie zijn we tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

Wij nemen graag contact met u op, vul onderstaande formulier in.

Wat doet een belastingconsulent

Een belastingconsulent helpt belastingplichtigen met het doen van aangiften en adviseert over fiscale vraagstukken. Door de diepgaande fiscale kennis waar een belastingconsulent over beschikt, voert de belastingconsulent boekhoudkundige taken uit, zoals het maken van jaarrekeningen, maar is ook mediator tussen de Belastingdienst en de persoon of organisatie waar de belastingconsulent voor werkt. Naast het maken van de jaarrekening voert de belastingconsulent fiscale analyses uit, verzorgt belastingaangiften en begeleidt ondernemingen bij belastingcontroles.

Optimale fiscale keuzes

Belastingen zijn kosten en die wil je zo laag mogelijk houden. De belastingadviseur zet zich, in opdracht van cliënten in, om binnen de mogelijkheden die wet biedt, de belastingkosten zo laag mogelijk te houden. In de dagelijkse praktijk bestaat het werk van de belastingconsulent uit het onderzoeken en analyseren van de financiële en economische status van inkomstenbelastingplichtigen of bedrijven, waardoor goed advies kan worden gegeven over de meest optimale fiscale keuzes.

In gesprek met een VRB Adviesgroep belastingconsulent

Heeft u behoefte aan financieel advies en bent u benieuwd wat VRB Adviesgroep voor u kunnen doen? Dan ontmoeten wij u graag tijdens een vrijblijvende kennismaking. De deskundigheid van de VRB Adviesgroep is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Sinds 2005 zijn wij partner van vele ZZP en MKB-ondernemers in heel Nederland. Voor elke rechtsvorm zoals de eenmanszaak, BV’s, Holdings en LLP’s verzorgen wij de gehele boekhouding en alle fiscale werkzaamheden voor een concurrerend tarief. Al onze werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead