0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Ben u op zoek naar een Belastingconsulent?


Laat u goed informeren en adviseren

De diensten en taken van de belastingconsulent komen overeen met die van de belastingadviseur en bestaan naast het uitvoeren van boekhoudkundige taken uit het geven van adviezen en informatie over fiscale kwesties aan bedrijven en particulieren. Vaak is de belastingconsulent de persoon die de belastingadviseur ondersteunt.

Wat doet een belastingconsulent

Een belastingconsulent helpt belastingplichtigen met het doen van aangiften en adviseert over fiscale vraagstukken. Door de diepgaande fiscale kennis waar een belastingconsulent over beschikt, voert de belastingconsulent boekhoudkundige taken uit, zoals het maken van jaarrekeningen, maar is ook mediator tussen de Belastingdienst en de persoon of organisatie waar de belastingconsulent voor werkt. Naast het maken van de jaarrekening voert de belastingconsulent fiscale analyses uit, verzorgt belastingaangiften en begeleidt ondernemingen bij belastingcontroles.

Optimale fiscale keuzes

Belastingen zijn kosten en die wil je zo laag mogelijk houden. De belastingadviseur zet zich, in opdracht van cliënten in, om binnen de mogelijkheden die wet biedt, de belastingkosten zo laag mogelijk te houden. In de dagelijkse praktijk bestaat het werk van de belastingconsulent uit het onderzoeken en analyseren van de financiële en economische status van inkomstenbelastingplichtigen of bedrijven, waardoor goed advies kan worden gegeven over de meest optimale fiscale keuzes.

In gesprek met een VRB Adviesgroep belastingconsulent

Heeft u behoefte aan financieel advies en bent u benieuwd wat VRB Adviesgroep voor u kunnen doen? Dan ontmoeten wij u graag tijdens een vrijblijvende kennismaking. De deskundigheid van de VRB Adviesgroep is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Sinds 2005 zijn wij partner van vele ZZP en MKB-ondernemers in heel Nederland. Voor elke rechtsvorm zoals de eenmanszaak, BV’s, Holdings en LLP’s verzorgen wij de gehele boekhouding en alle fiscale werkzaamheden voor een concurrerend tarief. Al onze werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead