• f"" Advies nodig?
    0346 - 555 797

Boekhouders

De boekhouding is een essentieel onderdeel van uw onderneming. In de boekhouding legt u namelijk alle financiële feiten vast die van toepassing zijn op uw bedrijf, wat weer belangrijk is voor het correct kunnen doen van de verschillende belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening voor uw onderneming. Waar veel ondernemers voorheen kozen voor het inschakelen van te dure accountantskantoren, is men tegenwoordig steeds prijsbewuster geworden. Daarnaast eisen steeds meer ondernemers transparantie omtrent de dienstverlening en de tarieven en vinden ondernemers het belangrijk fiscaal van de juiste informatie te worden voorzien.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

De VRB Adviesgroep speelt graag op deze ontwikkelingen in, met haar unieke product en dienst; ‘Jaarrekening Plus’. Voor u is het grootste voordeel van ‘Jaarrekening Plus’, dat VRB alle administratieve en fiscale werkzaamheden voor u heeft opgenomen in één pakket. Vooraf spreken we een vast tarief met u af, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Met ‘Jaarrekening Plus’ bespaart u in de regel de helft op uw huidige accountantskosten en kunt u onbeperkt gebruik maken van alle informatieve lezingen en bijeenkomsten van de VRB Academie. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw boekhouding en kunt u tevens veel nieuwe informatie inwinnen om hiermee belasting te besparen!

Meer weten over boekhouden met VRB?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die VRB u te bieden heeft op het gebied van boekhouden, of wilt u direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U bereikt onze medewerkers via het contactformulier op onze website of via het telefoonnummer 0346 – 555 797.

Tevens bent u bij ons van harte welkom voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor, vanzelfsprekend geheel op vrijblijvende basis.