0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

Actueel inzicht in uw cijfers


Boekhouden: Van bonnetje tot jaarrekening

VRB Adviesgroep ondersteunt MKB-bedrijven met een uitgebreid pakket aan professionele administratieve dienstverlening, waaronder het boekhouden. Altijd met als uitgangspunt dat onze dienstverlening een bijdrage moet leveren aan het zakelijk succes van onze cliënten. Dit doen we met het voeren van een geautomatiseerde boekhouding, het snel beschikbaar maken van realtime cijfers en administratief-fiscale ondersteuning. Helder, overzichtelijk en op maat.

De deskundigheid van de VRB Adviesgroep is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsadviseurs. Sinds 2005 zijn wij partner van vele ZZP’ers en MKB-ondernemers in heel Nederland. Voor elke rechtsvorm zoals de eenmanszaak, BV, en LLP verzorgen wij de gehele boekhouding en alle fiscale werkzaamheden voor een concurrerend tarief. Al onze werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

Zorgeloos boekhouden

Waar grote bedrijven over een eigen boekhoudkundige afdeling kunnen beschikken moeten ondernemers zonder ‘boekhouder in huis’ een andere afweging maken: zelf de boekhouding voeren of uitbesteden. Geautomatiseerde boekhoudpakketten hebben ‘uw eigen administrateur zijn’ weliswaar eenvoudiger gemaakt, maar dit neemt niet weg dat voor veel ondernemers de definitie van écht zorgeloos boekhouden luidt: de boekhouding uitbesteden.

VRB Adviesgroep verricht boekhoudkundige- en fiscale dienstverlening voor het MKB. Een team van boekhouders helpt u om de uitdagingen waar uw onderneming op administratief vlak mee te maken krijgt te vereenvoudigen. Van het doen van aangiften als ZZP’er tot de complete administratie voor alle mogelijke rechtsvormen die het MKB kent. Alle benodigde documenten en bonnen kunt u digitaal bij VRB aanbieden, zelfs met een simpele klik op de cameratoets van uw telefoon. Onze boekhouders zorgen vervolgens voor een juiste verwerking. Waarbij niet zomaar wat cijfers verwerkt worden, maar u ook mag rekenen op hoogwaardig en proactief fiscaal advies, waardoor u nooit te veel belasting betaalt. Het uitbesteden van uw boekhouding brengt uiteraard kosten met zich mee, maar kan met het ontvangen van goed fiscaal advies ook financieel voordeel opleveren.

De VRB Adviesgroep begrijpt het ondernemersbelang van elk moment over up-to-date cijfers te kunnen beschikken. Wij werken met bepaalde softwarepakketten waardoor het gehele bedrijfsproces is geautomatiseerd. U ontvangt als ondernemer toegang tot een eigen beveiligde online-omgeving. Via uw eigen VRB Dashboard heeft u vanaf elke locatie, op een overzichtelijke en visuele wijze dag en nacht toegang tot hun financiële cijfers.

Voordelen boekhouden uitbesteden

De voordelen van het uitbesteden van uw boekhouding zijn tijdwinst en het verminderen van stress rondom tijdsdruk ‘omdat u ook nog de boekhouding moet doen’. Een ander sterk pluspunt is dat u met VRB Adviesgroep een team van deskundige administratieve specialisten aan uw zijde heeft. VRB Adviesgroep boekhouders zijn gepokt en gemazeld op hun eigen terrein – het voeren van administratie -, maar houden zich ook bezig met veranderingen in fiscale regelgeving. Daarnaast beschikken zij over cijfermatige kennis, in en over tal van branches. Hierdoor beschikt u naast een sluitende boekhouding en realtime financieel overzicht over uw bedrijf, ook over de toegevoegde waarde van een deskundige achterban.

U behoudt zelf de touwtjes in handen. VRB Adviesgroep werkt met AFAS software (AFAS staat voor Software Applications for Administrative Solutions). Eén van de voordelen van het gebruik van voor u als cliënt, is dat u toegang krijgt tot uw een eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. In deze ‘VRB Adviesgroep Portal’ treft u de gehele historie aan van alle correspondentie aan en van VRB Adviesgroep. Zo kunt u als cliënt van VRB Adviesgroep uw administratie inscannen en uploaden in uw eigen Portal en wordt deze administratie vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen. VRB Adviesgroep zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar alle betrokken instanties.

Boekhoud dashboard

Naast een geautomatiseerde manier van werken richting controlerende instanties wilt u natuurlijk ook zelf inzage in uw cijfers. Hoe staat u ervoor? Wat is de omzet, wat zijn de kosten en hoeveel is de winst. Deze en nog veel meer andere zaken treft u in één oogopslag aan in een speciaal voor u ingericht dashboard. U kunt KPI’s definiëren, prognoses en vergelijkingen maken.

Net zoals een autodashboard u overzicht geeft wanneer u zich van A naar B beweegt, geeft een ‘boekhoud dashboard’ u met overzichtelijke meters op een visueel aansprekende manier informatie over de financiële route van uw bedrijf. Wanneer u gebruik maakt van de administratieve dienstverlening van VRB Adviesgroep maakt een boekhoud dashboard automatisch onderdeel uit van uw online ‘VRB Adviesgroep Portaal’. Dit boekhoud dashboard zorgt ervoor dat u op elk moment waar u inlogt, precies weet waar u op financieel gebied met uw bedrijf staat.

 

De ‘VRB Adviesgroep Overstap Service’

Het is onze filosofie dat ‘de boekhouding’ u overzicht moet verschaffen en u als ondernemer, zonder slapeloze nachten, tijdig kunt voldoen aan uw administratieverplichtingen richting controlerende instanties.

Wilt u graag samenwerken met VRB Adviesgroep, maar heeft u uw administratie al toevertrouwd aan een accountant? Dit hoeft geen probleem te zijn. Met de ‘VRB Adviesgroep Overstap Service’ neemt VRB Adviesgroep alle werkzaamheden – die behoren bij het overstappen van uw huidige accountant naar VRB Adviesgroep – voor u uit handen. VRB Adviesgroep neemt contact op met alle betrokken instanties, zoals de Belastingdienst, maar ook met uw vorige accountant. U heeft er geen omkijken naar, wij zorgen er zelf voor dat uw gegevens keurig aan VRB Adviesgroep worden overgedragen.

VRB Adviesgroep helpt u verder

VRB Adviesgroep verzorgt de complete boekhouding en alle voorkomende boekhoudwerkzaamheden voor MKB-bedrijven. Het betreft hier het inboeken en controleren van de boekhouding, het verzorgen van alle verschillende belastingaangiften zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting aangifte.

Altijd een stapje meer zetten en meedenken met fiscale en administratieve ondernemingsvraagstukken? Dit maakt onderdeel uit van het VRB Adviesgroep DNA. Met VRB Adviesgroep vergroot u uw team met betrokken boekhouders die u meer bieden dan cijferwerk alleen. Voelt u daar iets voor? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonisch het bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

 

 

 

 

 

© 2024 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead