• f"" Advies nodig?
    0346 - 555 797

Boekhouders

De boekhouders van VRB houden zich bezig met het inboeken van uw boekhouding, verzorgen van uw (loon)administratie, opstellen van uw jaarrekening en verzorgen van al uw belastingaangiften. “Zeg maar gerust alle administratieve, boekhoudkundige en fiscale werkzaamheden die een ondernemer jaarlijks dient te verrichten”. Deze werkzaamheden worden altijd verricht voor een van te voren met u overeengekomen jaartarief.

Voor u als ondernemer is de boekhouding een essentieel onderdeel van uw onderneming. In de boekhouding legt u namelijk alle financiële feiten vast die van toepassing zijn op uw bedrijf. Dit is weer belangrijk voor het correct kunnen doen van de verschillende belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening voor uw onderneming.

Waar veel ondernemers voorheen kozen voor het inschakelen van te dure accountantskantoren, is men tegenwoordig steeds prijsbewuster geworden. Ondernemers gaan aan de ene kant steeds vaker voor concurrerende en vaste accountantskosten. Aan de andere kant willen ze optimaal van de juiste fiscale informatie en voor hen toepasbare belastingvoordelen worden voorzien.

Vaste en concurrerende tarieven
De VRB Adviesgroep speelt met haar dienstverlening in op deze ontwikkelingen. VRB heeft alle administratieve en fiscale werkzaamheden opgenomen in één pakket en deze werkzaamheden worden verricht voor een vooraf afgesproken tarief. Daarbij maakt u altijd gebruik van de fiscale kennis die aanwezig is bij de VRB Adviesgroep en wordt uw jaarrekening nadat deze is opgesteld door een fiscalist beoordeeld. Zo bent u verzekerd van maximaal fiscaal voordeel tegen een vast en scherp tarief per jaar.

Meer weten?
Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met de medewerkers van VRB. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken op nummer 0346 – 555 797.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kosteloze aanvragen