• f"" Advies nodig?
    0346 – 555 797

Boekhouders

De boekhouders van VRB houden zich bezig met alle fiscale en administratieve zaken die u als ondernemer jaarlijks dient te verzorgen. Deze werkzaamheden betreffen o.a. het inboeken van uw boekhouding, verzorgen van uw (loon)administratie, opstellen van uw jaarrekening en verzorgen van al uw belastingaangiften. Deze werkzaamheden worden altijd verricht voor een vast en van te voren met u overeengekomen bedrag.

“ZZP BV Concept van VRB is beste van twee werelden”
Speciaal voor ZZP-ers biedt VRB het “ZZP BV Concept” aan. Voor een vast bedrag per maand wordt de gehele boekhouding en (loon)administratie verzorgt, worden de fiscale aangiften ingediend en wordt de jaarrekening opgesteld.

Uniek is dat VRB naast al deze administratieve werkzaamheden kosteloos het “ZZP BV Concept” aanbiedt en deze werkzaamheden in één adem voor u kan meenemen. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders van dit soort BV’s die enkel voor een vast bedrag per maand hun “Concept” kunnen aanbieden maar waar u als ZZP-er vervolgens voor uw boekhouding naar een accountant wordt doorverwezen (of vice versa). “Met het ZZP BV Concept van VRB heeft u dus het beste van twee werelden”.

VRB werkt met AFAS
Sinds 2016 werkt VRB met AFAS en heeft zij haar gehele bedrijfsproces met AFAS geautomatiseerd. Zo kunt als cliënt van VRB uw administratie met behulp van AFAS inscannen en wordt deze door ons ingelezen. VRB zet uw belastingaangiften en uw jaarrekening klaar in uw persoonlijke portal van AFAS en na uw akkoord worden deze automatisch naar alle betrokken instanties verstuurd. Ook heeft u als cliënt van VRB met AFAS de mogelijkheid om 24/7 uw boekhouding en de actuele cijfers en stand van zaken in te zien.

Meer weten?
Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met de medewerkers van VRB. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken op nummer 0346 – 555 797.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kosteloze aanvragen