Fiscale oplossingen voor uw box 3-vastgoed - DOSSIER VASTGOED - GRATIS AANMELDEN


Veel eigenaren met ‘box 3-vastgoed’ hebben momenteel vragen over de (toekomstige) fiscale behandeling van hun bezittingen. Daarnaast worden ook steeds meer mensen met een eigen woning onrustig omdat deze woning in de nabije toekomst mogelijk ook in box 3 terecht zal komen en daar als vermogen zal worden aangemerkt en belast.

Al deze vastgoedbezitters en woningeigenaren willen weten wat hun mogelijkheden zijn zodat hun vastgoed - niet langer - door de fiscus in box 3 belast wordt.

Mogelijkheden om uw vastgoed buiten box 3 te houden
Vanuit VRB staan we in contact met de beste fiscalisten van Nederland en zijn we momenteel druk bezig alle oplossingen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Vooropgesteld valt al goed nieuws te melden! Er zijn mogelijkheden om het vastgoed buiten box 3 te houden en deze dus ook niet in box 3 te laten belasten. Dit kan voor veel mensen het verschil betekenen tussen aanhouden / blijven wonen of het moeten verkopen van de woning.

Meer weten over alle (toekomstige) fiscale mogelijkheden?
Wilt u meer weten dan kunt u zich hiernaast GRATIS aanmelden voor: DOSSIER VASTGOED: Fiscale oplossingen voor uw box 3-vastgoed. Vanuit VRB zullen we u dan over de ontwikkelingen rondom dit DOSSIER VASTGOED op de hoogte houden.

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

#