Ontdek de voordelen van een automatische bedrijfsadministratie met E-boekhouden


Het gemak van geautomatiseerde administratie

E-Boekhouden is in terminologie de voorloper van online boekhouden. Met e-boekhouden, of online boekhouden verloopt de administratie geautomatiseerd. Het grote voordeel van e-boekhouden of online boekhouden is vereenvoudiging van de processen en de directe beschikbaarheid over actuele informatie.

E-boekhouden of online boekhouden?

Programma’s waarmee u online uw boekhouding voert zijn afgestemd op een hoge gebruiksvriendelijkheid. E-boekhouden of online boekhouden maakt het eenvoudiger om uw eigen administrateur te zijn. Wanneer u online uw boekhouding voert, worden uw gegevens niet lokaal maar in de cloud bewaard. Wat zoveel betekent als dat uw datagegevens versleuteld wordt bewaard, verspreidt over op servers die op voor u onbekende locaties, ergens ter wereld, zijn gepositioneerd. Vanaf elke locatie en op elk gewenst moment kunt u beschikken over uw cijfers.

VRB Adviesgroep en e-boekhouden

VRB Adviesgroep werkt met AFAS Software. Ons gehele bedrijfsproces is met AFAS geautomatiseerd. Wanneer u met ons samenwerkt, dan kiest u voor online-boekhouden, via VRB Adviesgroep, met ondersteuning van onze boekhouders. U heeft toegang tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. In deze Portal treft u de gehele historie aan van alle correspondentie aan en van VRB Adviesgroep. Zo kunt u als cliënt van VRB Adviesgroep uw administratie inscannen en uploaden in uw eigen Portal en wordt deze administratie vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen. VRB Adviesgroep zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar alle betrokken instanties. Met de hulp van VRB Adviesgroep combineert u de voordelen van online boekhouden met de zekere wetenschap dat er altijd een adviseur in de buurt is wanneer u met vragen zit.

Kostenbesparend online boekhouden

Wilt u net als veel andere ondernemers kiezen voor VRB Adviesgroep met AFAS Software met toegang tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.