0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Kennisbank

In de VRB Adviesgroep kennisbank vindt u antwoord op veel gestelde administratieve, fiscale en bedrijfsjuridische vragen die van toepassing zijn op BV’s, de VOF, de eenmanszaak, de LLP en fiscale vragen waar ZZP mee te maken krijgen.

Antwoord op ondernemersvragen

Wilt u weten wat het verschil is tussen een eenmanszaak en BV? Hoe u en eenmanszaak omzet naar een BV? Wat een LLP is en wat de voordelen zijn van een LLP? Wanneer een maatschap voor u de meest gunstige rechtsvorm is of bent u op zoek naar informatie over stamrecht? In onze kennisbank vindt u antwoorden op deze en nog veel meer veel gestelde ondernemersvragen.

Fiscale ondernemersvragen persoonlijk beantwoord

Sinds 2005 is de VRB Adviesgroep een partner van vele ZZP’ers en MKB-ondernemers in heel Nederland. Ons voltallige team bestaat uit 40 medewerkers met allen een financieel, fiscaal en/of juridische achtergrond. Onze expertise is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Wij verzorgen voor ondernemers de complete boekhouding en ondersteunen ondernemers op fiscaal en bedrijfsjuridisch vlak. Dankzij onze geautomatiseerde manier van werken hebben onze cliënten dag en nacht toegang tot een eigen VRB Adviesgroep dashboard waarmee op ieder gewenst moment  inzage mogelijk is van de financiële cijfers en status.

Heeft u fiscale ondernemersvragen of wilt u uw boekhouding aan ons uitbesteden? Dan helpen wij u graag.

 

 

 

 

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead