• f"" Advies nodig?
    0346 – 555 797

BV Oprichten

Bent u voornemens om een BV op te richten? In de VRB Adviesgroep heeft u de juiste partner gevonden om u van dienst te zijn bij het oprichten van een BV. VRB is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd en marktleider in het oprichten van BV’s. VRB heeft aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van de “Stamrecht BV” en werd later de bedenker van de “Senioren BV”, de “Baby BV” en de “ZZP BV”. Al deze vindingen van VRB werden door het publiek en de media met open armen ontvangen

Oprichten van uw BV
Bij het oprichten van uw BV neemt de VRB Adviesgroep alle werkzaamheden voor u uit handen, waarbij u geniet van een uitgebreide dienstverlening. VRB houdt goed in de gaten op welke manier er voor u het meeste fiscale voordeel valt te realiseren. Ook na het oprichten van uw BV kunt u de VRB Adviesgroep inschakelen voor het beheer en het jaarwerk van uw BV.

De medewerkers van VRB staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak met u in te plannen. Zij zijn tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Direct aanvragen